Städfirma Trosa

Vår städfirma i Trosa med omnejd, KC Städ AB erbjuder alla städtjänster för att möta alla dina behov. Välkommen att anlita oss!

Kontakta oss

Vad säger våra kunder i Trosa med omnejd?

Din städfirma i Trosa

Vi på KC Städ AB är en väl etablerad städfirma i Trosa med omnejd. Vi har underlättat för städning för folk nu i över 15 år och byggt fina relationer med våra kunder sen dess över lång tid nu. Vi sköter din städning med en hel del klass som gör att du inte kommer vara besviken efteråt. Vi sätter alltid höga mål med en stor vikt på framförallt detalj och service så att ni kan vara säkra på att ni också blir nöjda med eran städfirma.

I en väldigt konkurrenskraftig bransch kan vi lugnt och tryggt säga att våran service står ut i mängden. Vi har en nöjd-kund-garanti som gör att ni aldrig kommer känna er missnöjd. Vi är även för just din säkerhet väl försäkrade ifall att olyckan någonsin skulle vara framme.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder i Trosa

Kundnöjdheten för oss är super viktig och vi gör vårat bästa för att alltid hålla våra kunder nöjda och känna att dom valde rätt i att anlita oss och vill anlita oss igen.

Utbildad personal på vår städfirma

Våran städfirma i Trosa har ett krav på våra anställda att alla har dom behörigheterna och kunskaper som vi behöver i vårat jobb. Detta är för att vi alltid skall hålla en klass som du ska både vara nöjd med och för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss som din städfirma.

Kvalitetsservice som du behöver

På våran städfirma i Trosa ser vi till att svara på alla frågor och funderingar som ni kan komma att ha. Vi ser till så att du inte känner dig utelämnad i processen och känner att du kan komma i kontakt med oss om du behöver. Det är vad vi ser som en bra service.

SOM STÄDFIRMA I TROSA ERBJUDER VI

städning av städfirma

Storstäd

Vi har alla varit med om att man har glömt av att städa eller har varit borta på resa eller liknande. Då kan det behövas en riktig storstädning! Vår storstädning är att vår städfirma i Trosa går igenom varenda vrå så att eran bostad ser eller erat kontor ser ut som nytt igen.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Veckostädning innebär att våran städfirma i Trosa kommer hem till dig en gång i veckan. Vi tar hand om städningen åt dig så att du får tid över till allt annat du vill hinna med. Alla förtjänar att komma hem till en fläckfri bostad, och med vår hjälp blir det verklighet.

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

En stor del utav en bostad eller ett kontor är fönster. Sen vet vi ju alla även att det är en väldigt stor börda att tvätta fönstren, det är precis därför vi är här! Vi erbjuder professionell fönsterputsning till privat- och företagskunder.

Flyttstädning i Trosa

När man flyttar så ska man ju göra en flyttstädning också, då är vår städfirma här för dig att underlätta flytten för er!

När man flyttar ska man ju lämna det så som det såg ut när man fick nycklarna. Vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. Vår städfirma i Trosa hjälper er och löser en ordentlig flyttstädning åt er så att ni kan fokusera på dom andra sakerna man behöver göra i en flytt.

Hemstädning med vår städfirma

Vi alla vet att man behöver städa någon gång i veckan men sen så kanske man inte hinner. Man kanske vill gå och träna efter jobbet och sen efter det behöver man laga mat också och sen helt plötsligt är det nästan dags att lägga sig, då förstår man ju att det blir tufft att även hinna med att städa.

Våran städfirma i Trosa erbjuder att vi kommer till ditt hem och ger det en ny fräsch tillvaro som du kan se fram emot att komma hem till!

Om vår städfirma i Trosa

KC Städ AB har funnits sedan 2010, vi är verksamma som en städfirma i Trosa. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd, fönsterputs, strykning och textiltvätt hos privatpersoner och hos företagskunder runt om i hela Stockholm, varje gång

Vår målsättning

Att ge en grym service och städservice är något vi lägger enorm vikt i. Vi jobbar för att få långsiktiga samarbeten med våra kunder som gör att alla känner sig nöjda med vad vi kommit överens om och utfört.

Anlita vår städfirma för städ i Trosa

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vår städfirma får ofta förfrågningar om uppdrag i Huddinge, Lidingö, Nacka, Södertälje, Solna och Trosa.

Kontakta oss

Städfirma utför städning