Städning Solna

För allt inom städning i Solna, kan du lita på KC Städ AB. Vi erbjuder professionell städning och skräddarsydda lösningar för att möta alla dina behov. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Vad säger våra kunder i Solna med omnejd?

Din firma för allt inom städ i Solna

För pålitlig städning i Solna, välj KC Städ AB med över 15 års erfarenhet inom branschen. Vi är stolta över våra många positiva recensioner och nöjda kunder. Vi sköter din städning med en hel del klass som gör att du inte kommer vara besviken efteråt. Vi sätter alltid höga mål med en stor vikt på framförallt detalj och service så att ni kan vara säkra på att ni också blir nöjda med eran städfirma.

Inom den konkurrensutsatta städbranschen är vi stolta över att sätta standarden för vad som definieras som bra städtjänster. Vi har en nöjd-kund-garanti som gör att ni aldrig kommer känna er missnöjd. Vi är även för just din säkerhet väl försäkrade ifall att olyckan någonsin skulle vara framme.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder i Solna

Vi på KC Städ AB värderar kundnöjdhet lika högt som vår kompetens inom städning. Vår firma inom städning i Solna sätter alltid kvalitet och service i fokus för att överträffa våra kunders förväntningar.

Utbildad personal på vår städfirma

Vi på KC Städ AB, din firma inom städ i Solna, är stolta över att ha utbildade och certifierade medarbetare. Detta är för att vi alltid skall hålla en klass som du ska både vara nöjd med och för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss som din städfirma.

Kvalitetsservice som du behöver

Vi på KC Städ AB, strävar efter att hålla dig informerad och delaktig under hela städprocessen. Vi värdesätter din åsikt och är alltid tillgängliga för att hantera dina behov och frågor. Vår prioritet är att leverera enastående service och städservice för att säkerställa din fulla tillfredsställelse.

SOM FIRMA INOM STÄDNING I SOLNA ERBJUDER VI

städning av städfirma

Storstäd

Ibland kan vardagens schema leda till att städningen hamnar efter. Då kan det vara dags för en ordentlig storstädning! Vår firma inom städning i Solna erbjuder en omfattande storstädning där vi noggrant rengör varje yta av ditt hem, vilket resulterar i en fläckfri och skinande ren miljö från tak till golv.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Vår firma inom städning i Solna erbjuder regelbunden veckostädning där vi besöker ditt hem varje vecka för att utföra en noggrann och professionell städning. Med våra dedikerade medarbetare kan du lita på oss för att hålla ditt hem rent varje vecka. Vi tar hand om städningen åt dig så att du får tid över till allt annat du vill hinna med. Alla förtjänar att komma hem till en fläckfri bostad, och med vår hjälp blir det verklighet.

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

Dina fönster är en viktig del av din bostad, inte bara som en detalj till fasaden utan också för att ge ljus och luftighet till din bostad. Vi förstår att rengöring av fönstren kan vara en krävande uppgift och det är precis där vi kommer in i bilden! Vi erbjuder professionell fönsterputsning till privat- och företagskunder.

Flyttstädning i Solna

Oavsett vilka tankar och bekymmer du har inför din flytt, kan vår firma inom städning i Solna avlasta dig genom att ta hand om din flyttstädning i Solna. Vi erbjuder professionell och pålitlig service för att säkerställa att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick.

Vid en flytt är städningen extra viktig och måste utföras extra noggrant. Men vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. För grundlig städning i Solna vid flytt, välj vår firma inom städ som noggrant rengör alla biutrymmen och svåråtkomliga områden. Vi strävar efter att lämna varje yta ren och glänsande när jobbet är klart.

Hemstädning med vår städfirma

Många av oss känner att vardagen inte alltid räcker till för att uppfylla alla våra önskemål och gerjer man behöver göra, vilket gör det svårt att få tiden att räcka till för allt vi vill hinna med, man kanske vill gå och träna efter jobbet och sen efter det behöver man laga mat också och sen helt plötsligt är det nästan dags att lägga sig, då förstår man ju att det blir tufft att även hinna med att städa.

Därför erbjuder vår firma inom städ i Solna regelbunden veckostädning eller helt enkelt  endast vid behov, där vi kommer hem till dig en gång i veckan eller vid behov för att säkerställa att din bostad alltid är fläckfri!

Om vår firma inom städning i Solna

KC Städ AB är din pålitliga firma inom städ i Solna med över 15 års erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder städtjänster för både privatpersoner och företag sedan 2010. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd, fönsterputs, strykning och textiltvätt hos privatpersoner och hos företagskunder runt om i hela Stockholm, varje gång

Vår målsättning

Hos oss på KC Städ AB är vår främsta målsättning att säkerställa fullständig kundnöjdhet med våra tjänster och service. Vi jobbar för att få långsiktiga samarbeten med våra kunder som gör att alla känner sig nöjda med vad vi kommit överens om och utfört.

Anlita vår städfirma för städ i Solna

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vår städfirma får ofta förfrågningar om uppdrag i Huddinge, Lidingö, Nacka, Södertälje, Solna och Trosa.

Kontakta oss

Städfirma utför städning