Städföretag Nacka

KC Städ AB är ett städföretag i Nacka som har ett stort nätverk av nöjda kunder. Vi hjälper dig med allt inom städ och vad det innebär. Välkommen!

Vad säger våra kunder i Nacka?

Ditt städföretag i Nacka

Behöver du ett städföretag i Nacka? Då är vi på KC Städ AB, ditt självklara val. För oss är struktur och organisering en självklarhet för ett väl utfört arbete som kunden kan känna sig nöjd med. I en bransch med hård konkurrens sätter vi standarden för vad som klassas som ett godkänt arbete.

Vårt städföretag sätter ribban högt och levererar alltid en städning som är detaljorienterad och noggrann. Skulle det mot förmodan behövas en andra städning, så kommer vi direkt och städar så att du är nöjd. Med oss som städar åt dig kan du känna dig trygg med vår nöjd-kund-garanti.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder hos oss

Våran kundnöjdhet är minst lika viktig för vårt städföretag i Nacka som våran kompetens. Vi sätter alltid kvalité och service i första hand så att du kan få det resultat du förväntar dig.

Utbildad personal

Alla medarbetare på vårt städföretag i Nacka är utbildade och auktoriserade att utföra de tjänster som vi erbjuder till dig. Detta är givetvis oerhört viktigt för att du ska kunna känna dig trygg.

Kvalitetsservice

Precis som med alla våra övriga riktlinjer och mål, så håller vi även hög klass på våran service. Du ska aldrig känna dig utelämnad eller uppleva svårigheter i att komma i kontakt med oss.

Urval av tjänster hos vårt städföretag

städning av städfirma

Storstäd

Ibland har man väntat för länge med att städa. Då kan det vara behövligt med en ordentlig storstädning! En storstädning innebär att man noggrant städar igenom alla rum och hörn i bostaden på ett mer detaljrikt sätt än vid en vanlig veckostädning.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Kom hem till en nystädad bostad efter jobbet! Det luktar fräsch och nystädat och det enda du behöver göra är att slänga dig på soffan! Många av våra nöjda kunder i Nacka föredrar ett regelbundet veckostäd för att hemmet fortsättningsvis ska vara i toppskick!

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

Räcker tiden inte till och fönsterna har blivit lidande? Då hjälper vårt städföretag dig! Vi erbjuder professionell fönsterputsning så att din bostad får ett vacker intryck av rena och fräscha fönster. Vi utför fönsterputsning till både privatpersoner och företag.

Använd vårt städföretag för

Flyttstädning

När man ska flytta är det mycket som ska tänkas på. Har du tillräckligt med lådor? Hur får du in soffan i hissen? Oavsett vilka tankar du går i inför flytten så kan vårt städföretag avlasta dig genom att hjälpa dig med flyttstädningen i Nacka. 

Vid en flytt är städningen extra viktig och måste utföras extra noggrant. Vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. Alla biutrymmen städas noggrant och svåråtkomliga ställen ska skina och glänsa när vi är klara.

Använd vårt städföretag för

Hemstädning

Samhället blir mer och mer stressigt. Stressen märks av i våra liv och vi har mindre tid över till att göra de saker vi verkligen bryr oss om. Att anlita vårt städföretag som veckovis städar din bostad kan alla må bra utav. Förutom att du hela tiden kommer ha en välstädad och organiserad bostad som även gör dig lycklig, får du samtidigt mer tid över till andra saker. 

KC Städ har flera starka sidor, och vi kan stolt säga att våra kunder håller med. Här läggs det stor vikt på god service. Det betyder att vi som en ett seriöst städföretag gärna tar emot idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet och våra tjänster för dig i Nacka.

Om vårt städföretag

KC Städ AB är ett städföretag i Nacka som har funnits sedan 2010. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd och fönsterputs hos privatpersoner och butiks- och kontorsstäd hos företag runt om i hela Stockholm.

Vår målsättning

Vår ambition är att våra kunder ska vara nöjda med sitt val av städföretag och det tjänster vi erbjuder genom vår städservice. Vi tror på ett långsiktigt samarbete och är därför noggranna med att överträffa dina förväntningar.

Anlita vårt städföretag för städning i Nacka

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vårt städföretag får ofta förfrågningar om uppdrag i Nacka. 

Kontakta oss

Städfirma utför städning