Städfirma Solna

KC Städ AB är en städfirma i Solna som erbjuder omfattande städtjänster för att möta alla dina behov. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Vad säger våra kunder i Solna med omnejd?

Din städfirma i Solna

KC Städ AB är en städfirma i Solna med omnejd. Vi lägger stor vikt i vad våra kunder tycker om våra tjänster och vi kan mycket stolt säga att vi byggt upp många långvariga samarbeten med många utav våra kunder som känner sig riktigt nöjda med oss. Vi sköter din städning med en hel del klass som gör att du inte kommer vara besviken efteråt. Vi sätter alltid höga mål med en stor vikt på framförallt detalj och service så att ni kan vara säkra på att ni också blir nöjda med eran städfirma.

Städbranschen som har en väldigt hård konkurrens kräver ifrån oss sätter den absoluta högsta ribban på vad en bra städservice är. Vi har en nöjd-kund-garanti som gör att ni aldrig kommer känna er missnöjd. Vi är även för just din säkerhet väl försäkrade ifall att olyckan någonsin skulle vara framme.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder i Solna

För oss är kundnöjdheten mycket viktig då vi verkligen vill ha långvariga samarbeten, vi ger alltid vårat absoluta max för att överträffa era förväntningar så att våra kunder ska känna att dom valde rätt i att välja våran städfirma i Solna.

Utbildad personal på vår städfirma

Självklart är alla våra medarbetare fullt kunniga och certifierade på vår städfirma i Solna. Detta är för att vi alltid skall hålla en klass som du ska både vara nöjd med och för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss som din städfirma.

Kvalitetsservice som du behöver

På vår städfirma i Solna gör vi allt för att kunna svara på alla frågor eller funderingar ni skulle kunna ha under varje moment i processen som är att välja en städfirma. Det är vad vi tycker är givet i att uppehålla en bra service.

SOM STÄDFIRMA I SOLNA ERBJUDER VI

städning av städfirma

Storstäd

Det händer ju alla att man glömmer av eller inte har tid att städa. Då kan det behövas en riktig storstädning! Vad en storstädning går ut på är att vår städfirma i Solna gör en grundlig städning utav alla ytor och utrymmen för att skapa en perfekt miljö i eran bostad eller erat kontor.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Veckostädning av vår städfirma i Solna betyder att vi en gån i veckan kommer ut till er för att städa. Vi tar hand om städningen åt dig så att du får tid över till allt annat du vill hinna med. Alla förtjänar att komma hem till en fläckfri bostad, och med vår hjälp blir det verklighet.

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

Dina fönster är en viktig del av din bostad eller kontor, och vi förstår att det kan vara svårt att hålla dom rena hela tiden. Just därför erbjuder vi professionell fönsterputsning för privatpersoner och företag.

Flyttstädning i Solna

Ska du flytta? Vilka tankar du än går i så kan vår städfirma i Solna hjälpa dig med din flyttstädning i Solna med omnejd. 

Många har krav på att man ska göra en riktig flyttstädning innan man flyttar ut så att nästa person som får nycklarna kommer till en ren och snygg bostad eller kontor. Vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. Vår städfirma i Solna städar ordentligt så att ni kan vara säkra på att det ser minst lika bra ut som när ni fick nycklarna när ni flyttade in.

Hemstädning med vår städfirma

Det kan absolut vara en börda att städa, vare sig man inte har orken, inte hinner eller för att man hellre gör andra saker efter jobbet så kan vi underlätta det för dig!

Vår städfirma i Solna erbjuder regelbunden städning en gång i veckan eller enligt behov. Vi  strävar efter att frigöra er tid så att ni kan fokusera på andra viktiga uppgifter och aktiviteter i ert liv. Med oss kan ni känna er trygga i att erat hem kommer att vara rent och snyggt, vilket ger er en bekvämare och mer avslappnad tillvaro.

Om vår städfirma i Solna

KC Städ AB är en städfirma i Solna som skapades 2010, vi har sedan dess växt väldigt mycket och skapat många fina kundrelationer. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd, fönsterputs, strykning och textiltvätt hos privatpersoner och hos företagskunder runt om i hela Stockholm, varje gång

Vår målsättning

Hos oss på KC Städ AB gör vi allt för att våra kunder efter varje jobb ska känna att dom valde den i särklass bästa städfirman i Stockholmsområdet. Vi jobbar för att få långsiktiga samarbeten med våra kunder som gör att alla känner sig nöjda med vad vi kommit överens om och utfört.

Anlita vår städfirma för städ i Solna

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vår städfirma får ofta förfrågningar om uppdrag i Huddinge, Lidingö, Nacka, Södertälje, Solna och Trosa.

Kontakta oss

Städfirma utför städning