Städfirma Nacka

Vi på KC Städ AB är en städfirma i Nacka området med omnejd som erbjuder städtjänster. Vi erbjuder omfattande städtjänster för att möta alla dina behov. Välkommen att anlita oss!

Kontakta oss

Vad säger våra kunder i Nacka med omnejd?

Din städfirma i Nacka

Vi är en rutinerad städfirma i Nacka med nu över 15 års erfarenhet inom branschen och kan stolt säga att vi under denna tiden har byggt upp ett bra rykte bland våra kunder. Vi sköter din städning med en hel del klass som gör att du inte kommer vara besviken efteråt. Vi sätter alltid höga mål med en stor vikt på framförallt detalj och service så att ni kan vara säkra på att ni också blir nöjda med eran städfirma.

Städbranschen har som vi alla känner till en väldigt stor konkurrens, varje uppdrag vi tar oss an så sätter vi vår egen klass på hur ett bra städ ser ut och det kan vi uppriktigt säga att våra kunder håller med om. Vi har en nöjd-kund-garanti som gör att ni aldrig kommer känna er missnöjd. Vi är även för just din säkerhet väl försäkrade ifall att olyckan någonsin skulle vara framme.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder i Nacka

Att hålla våra kunder nöjda är för oss superviktigt då vi tror på långa samarbeten som gynnar alla inblandade. På vår städfirma i Nacka så jobbar vi ständigt med att överträffa våra kunders förväntningar.

Utbildad personal på vår städfirma

Alla våra kollegor på vår städfirma i Nacka är fullt utbildade och certifierade för att utföra uppdragen vi tar emot. Detta är för att vi alltid skall hålla en klass som du ska både vara nöjd med och för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss som din städfirma.

Kvalitetsservice som du behöver

Vår städfirma i Nacka jobbar ständigt med att förbättra kvalitén på service och städningarna som vi godtar. Vi gör så gott vi kan i att ständigt uppdatera er och att svara på alla frågor ni kan komma att undra i processen. Det är vad vi tycker är en bra service.

SOM STÄDFIRMA I NACKA ERBJUDER VI

städning av städfirma

Storstäd

Ibland så händer det att man kommer på sig själv att man kanske inte har städat på ett bra tag. Då kan det behövas en riktig storstädning! Vad en storstädning innebär är att våran städfirma i Nacka går igenom varenda vrå i din bostad eller kontor så att det blir som ett nytt hem eller kontor!

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Att vår städfirma i Nacka kommer hem till dig varje vecka och städar så att det aldrig är något du ens behöver tänka på är en supertjänst enligt oss. Vi tar hand om städningen åt dig så att du får tid över till allt annat du vill hinna med. Alla förtjänar att komma hem till en fläckfri bostad, och med vår hjälp blir det verklighet.

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

En stor del utav en fasad är såklart fönster, vi putsar fönster till perfektion eftersom att vi vet att det kan vara någonting som man borde göra oftare. Vi erbjuder professionell fönsterputsning till privat- och företagskunder.

Flyttstädning i Nacka

En flyttstädning är någonting alla behöver göra när man ska flytta, vår städfirma i Nacka kan komma och göra den åt er eftersom att det är väldigt mycket att tänka på vid en flytt redan. 

När man flyttar är det noggrant att man gör en flyttstädning. Vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. Vår städfirma i Nacka vänder upp och ner på hela hörn när vi gör en flyttstädning så att det ser perfekt ut när vi är klara.

Hemstädning med vår städfirma

Ibland tänker man att man inte har tid med att städa en gång i veckan eller så ofta det behövs, eller så kanske man ser att man hellre har någon annan som gör det bara.

Precis därför kan vi absolut komma hem till dig och lösa städningen åt dig, vare sig om du vill ha det en gång i veckan eller om du vill ha det lite då och då så ordnar vi det!

Om vår städfirma i Nacka

Vi på KC Städ är en städfirma i Nacka som har funnits i branschen sedan 2010. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd, fönsterputs, strykning och textiltvätt hos privatpersoner och hos företagskunder runt om i hela Stockholm, varje gång

Vår målsättning

På KC Städ AB har vi inget annat mål än att göra att alla våra kunder känner att dom inte kunde hitta en bättre service eller städfirma. Vi jobbar för att få långsiktiga samarbeten med våra kunder som gör att alla känner sig nöjda med vad vi kommit överens om och utfört.

Anlita vår städfirma för städ i Nacka

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vår städfirma får ofta förfrågningar om uppdrag i Huddinge, Lidingö, Nacka, Södertälje, Solna och Trosa.

Kontakta oss

Städfirma utför städning