vanliga frågor städning städning faq vad städar en städfirma vad kostar städning i timmen

Vanliga frågor

KC Städ AB

Vad ingår i en hemstädning?

Vi förser dig givetvis med en kopia på vår checklista i samband med städningen. Det som ingår är dammtorkning och dammsugning, rengöring av golv, lister och dörrar. Speglar putsas och badrum och toaletter rengörs. Utöver detta rengörs också allt vad det innebär i köket med bänkar, spis och fläkt.

Behöver jag vara hemma när ni städar?

Det är helt upp till dig själv att bestämma hur just du vill göra men det är absolut inget krav på att du behöver vara hemma. Skulle det vara så att du inte kan vara hemma under den planerade städningen kommer vi i förväg ha ordnat med allt runt om kring så som avtal gällande extra nyckel.

Vem står för rengöringsprodukterna och materialet?

Vi på KC Städ AB står för alla produkter och material som används i samband med städningen. Har ni däremot specifika önskemål går det givetvis också bra att ni tillhandahåller oss dessa produkter. Informera i förväg om det är så att ni har önskemål kring de produkter vi använder.

Kan jag avboka en redan inplanerad städning?

Det går givetvis bra att omboka eller avboka städningen om det så behövs. För att avboka ett besök, ber vi dig att kontakta oss åtminstone en vecka innan. Avbokningar som inkommer senare debiteras fullpris.

Vad har ni för miljöpolicy?

Vi tror på klimatsmarta val och för oss är det en självklarhet att endast använda miljömärkta rengöringsprodukter. Utöver detta källsorterar vi givetvis alla sopor och restprodukter.

Hur gör jag om jag inte är nöjd med städningen?

Alla våra kunder får vår nöjd-kund-garanti. Vi åtar oss uppdragen på ett professionellt sätt och strävar alltid efter att leverera detaljorienterad och noggrann städning. Skulle städningen mot förmodan inte leva upp till dina förväntningar, hör av dig till oss på en gång. Inom 24 timmar från mottaget samtal kommer vi ut till dig på nytt och åtgärdar städningen så att du blir nöjd.

Kan man få RUT-avdrag för era städtjänster?

Absolut, alla våra tjänster omfattas av rut-avdraget. Detta är något vi tar hand om automatiskt åt dig när du beställer våra tjänster så det är inget du själv behöver tänka på att göra.

Kan man verkligen känna sig trygg med att släppa in en städare i sitt hem?

För oss är det en självklarhet att alla våra kunder ska känna sig trygga. Alla våra medarbetare arbetar därför under sekretess och har därmed tystnadsplikt. Vi innehar givetvis även ansvarsförsäkring och skadeförsäkring om det mot förmodan skulle hända något under den tid vi städar hemma hos dig.