Städning Trosa

KC Städ AB sköter allt som innebär städning i Trosa med omnejd. Vi erbjuder omfattande städtjänster för att möta alla dina behov. Välkommen att anlita oss!

Kontakta oss

Vad säger våra kunder i Trosa med omnejd?

Din firma för allt inom städ i Trosa

KC Städ AB är en väletablerad firma för allt inom städning i Trosa som nu har ungefär 15 års erfarenhet under bältet och kan stolt säga att vi har flera suveräna recensioner och återkommande kunder. Vi sköter din städning med en hel del klass som gör att du inte kommer vara besviken efteråt. Vi sätter alltid höga mål med en stor vikt på framförallt detalj och service så att ni kan vara säkra på att ni också blir nöjda med eran städfirma.

Konkurrensen i städbranshen är tuff så vi tar våran service på stort allvar för att i särklass ha den bästa servicen våra kunder kan förvänta sig. Vi har en nöjd-kund-garanti som gör att ni aldrig kommer känna er missnöjd. Vi är även för just din säkerhet väl försäkrade ifall att olyckan någonsin skulle vara framme.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder i Trosa

På våran firma inom städning i Trosa så värdesätter vi att göra våra kunder nöjda allra mest, om dom är nöjda med arbetet som vi har gjort så är vi nöjda också. Vi ser alltid kvalitet och service som prio ett så att vi kan överträffa era förväntningar.

Utbildad personal på vår städfirma

På vår firma för allt inom städning i Trosa är alla våra arbetskamrater kunniga och certifierade. Detta är för att vi alltid skall hålla en klass som du ska både vara nöjd med och för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss som din städfirma.

Kvalitetsservice som du behöver

Ett av våra mål som en firma inom städning i Trosa är att du som kund hos oss aldrig ska känna dig utfrusen, du ska alltid kunna komma i kontakt med oss när du upplever behov, det är en del av vad vi strävar efter i att uppehålla en god service och en god städservice.

SOM FIRMA INOM STÄDNING I TROSA ERBJUDER VI

städning av städfirma

Storstäd

Vi vet alla att det ibland kan bli mycket att göra eller bara allmänt stressigt i vardagen så att man helt enkelt glömmer av att städa. Då kan det behövas en riktig storstädning! En storstädning är att vår firma inom städning i Trosa går igenom varenda vrå och yta i din bostad så att du kan komma hem till ett så rent hem som möjligt.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Vi erbjuder självklart även veckostädning som innebär att våran firma inom städning i Trosa kommer hem till dig och städar på en bestämd tid en gång i veckan. Vi tar hand om städningen åt dig så att du får tid över till allt annat du vill hinna med. Alla förtjänar att komma hem till en fläckfri bostad, och med vår hjälp blir det verklighet.

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

Att fönster är något man borde göra rent oftare tror vi nog att vi alla känner igen sig i, sen vet vi ju alla även att det är en väldigt stor börda att göra rent fönstrena, det är precis därför vi är här! Vi erbjuder professionell fönsterputsning till privat- och företagskunder.

Flyttstädning i Trosa

Ska du flytta? Vi erbjuder en ordentlig flyttstädning så att du kan tänka på allt annat viktigt som förekommer vid en flytt. 

Ett krav när man flyttar är oftast att man ska göra det rent och snyggt inför nästa person eller företag som ska ha fastigheten. Vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. Vår firma inom städning i Trosa städar ordentligt din fastighet så att du kan vara säker på att nästkommande person inte kommer bli besviken på städningen!

Hemstädning med vår städfirma

Ibland kan det bli mycket att göra och man kanske vill gå och träna efter jobbet och sen efter det behöver man laga mat också och sen helt plötsligt är det nästan dags att lägga sig, då förstår man ju att det blir tufft att även hinna med att städa.

Därför erbjuder vår firma inom städning i Trosa våra tjänster där vi kommer en gång i veckan till dig eller vid behov om man hellre skulle vilja det såklart och städar så att din bostad alltid är spotless!

Om vår firma inom städning i Trosa

KC Städ AB är en firma som sköter allt inom städning i Trosa med omnejd som har funnits sedan 2010, vi har byggt våran firma på att en riktigt bra firma inom städ i Trosa ger både en riktigt bra service och självklart en suverän städning. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd, fönsterputs, strykning och textiltvätt hos privatpersoner och hos företagskunder runt om i hela Stockholm, varje gång

Vår målsättning

En av våra målsättningar sedan start har alltid varit att sätta kundens behov i fokus för att med en bra kundnöjdhet så kan vi bygga långsiktiga samarbeten med våra kunder som gör att alla känner sig nöjda med vad vi kommit överens om och utfört.

Anlita vår städfirma för städ i Trosa

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vår städfirma får ofta förfrågningar om uppdrag i Huddinge, Lidingö, Nacka, Södertälje, Solna och Trosa.

Kontakta oss

Städfirma utför städning