Städföretag Nacka

KC Städ AB är ett städföretag i Nacka och dess omgivningar. Vi erbjuder alla städtjänster för att möta dina behov. Välkommen att anlita oss!

Kontakta oss

Vad säger våra kunder i Nacka med omnejd?

Ditt städföretag i Nacka

KC Städ AB är ett etablerat städföretag i Nacka som har över 15 års erfarenhet nu och kan med stor stolthet säga att vi har byggt upp fina kundrelationer i Nacka området. Vi sköter din städning med en hel del klass som gör att du inte kommer vara besviken efteråt. Vi sätter alltid höga mål med en stor vikt på framförallt detalj och service så att ni kan vara säkra på att ni också blir nöjda med eran städfirma.

Inom städbranschen där konkurrensen är tuff så sätter vi ribban högt för vad ett bra städföretag är. Vi har en nöjd-kund-garanti som gör att ni aldrig kommer känna er missnöjd. Vi är även för just din säkerhet väl försäkrade ifall att olyckan någonsin skulle vara framme.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder i Nacka

För oss är kundnöjdheten jätteviktig. Vårt städföretag i Nacka sätter alltid kvalitet och service som prio ett så att vi kan överträffa dina förväntningar.

Utbildad personal på vår städfirma

Vårt städföretag i Nacka ser till att alla våra medarbetare är fullt utbildade och legitimerade. Detta är för att vi alltid skall hålla en klass som du ska både vara nöjd med och för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss som din städfirma.

Kvalitetsservice som du behöver

Våra mål som städföretag i Nacka är att du inte ska känna dig som att du inte är med i vad som sker. Du alltid ska kunna komma i kontakt med oss när du upplever behov, det är en del av vad vi strävar efter i att uppehålla en god service och en god städservice.

SOM STÄDFÖRETAG I NACKA ERBJUDER VI

städning av städfirma

Storstäd

Ibland så är det lätt hänt att man glömmer av att städa eller inte har tid. Då kan det behövas en riktig storstädning! En storstädning för vårat städföretag i Nacka är att vi går igenom varenda hörn i din bostad och gör det helt fläckfritt i varenda liten vrå.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Vårt städföretag i Nacka erbjuder självklart även veckostädning vilket innebär att vi tar hand om städningen åt dig så att du får tid över till allt annat du vill hinna med. Alla förtjänar att komma hem till en fläckfri bostad, och med vår hjälp blir det verklighet.

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

Dina fönster är en stor del av din bostad. Dom är på ett sätt en detalj till din bostads fasad, sen vet vi ju alla även att det är en väldigt stor börda att tvätta fönstren, det är precis därför vi är här! Vi erbjuder professionell fönsterputsning till privat- och företagskunder.

Flyttstädning i Nacka

Att flytta innebär en väldigt stor stress, det är många saker som man behöver göra, vi kan underlätta för dig och sköta din flyttstädning i Nacka. 

Att flyttstäda innebär att man ska göra en ordentlig städning så att nästa person ska komma till en ren och snygg fastighet. Vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. Vårt städföretag i Nacka går igenom hela bostaden eller kontoret så att ni kan tänka på annat i flytten.

Hemstädning med vår städfirma

Alla kan säkerligen känna igen sig i att ibland vill man helt enkelt inte ha något med städningen hemma att göra. Man kanske vill gå och träna efter jobbet och sen efter det behöver man laga mat också och sen helt plötsligt är det nästan dags att lägga sig, då förstår man ju att det blir tufft att även hinna med att städa.

Vårt städföretag i Nacka erbjuder därför våra tjänster där vi kommer en gång i veckan till dig och städar så att din bostad alltid är i toppskick!

Om vårt städföretag i Nacka

KC Städ AB är ett städföretag i Nacka som har funnits sedan 2010, vi gör allt ifrån flyttstädningar till veckostädningar. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd, fönsterputs, strykning och textiltvätt hos privatpersoner och hos företagskunder runt om i hela Stockholm, varje gång

Vår målsättning

På KC Städ AB tycker vi att det är superviktigt med vad våra kunder tycker om hur bra dom upplevde oss igenom hela processen. Vi jobbar för att få långsiktiga samarbeten med våra kunder som gör att alla känner sig nöjda med vad vi kommit överens om och utfört.

Anlita vårt städföretag för städ i Nacka

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vår städfirma får ofta förfrågningar om uppdrag i Huddinge, Lidingö, Nacka, Södertälje, Solna och Trosa.

Kontakta oss

Städfirma utför städning