Städfirma Södertälje

Vår städfirma i Södertälje med omnejd, KC Städ AB erbjuder omfattande städtjänster för att möta alla dina behov. Välkommen att anlita oss!

Kontakta oss

Vad säger våra kunder i Södertälje med omnejd?

Din städfirma i Södertälje

KC Städ är en städfirma i Södertälje som har över 15 års erfarenhet inom branschen. Vi sköter din städning med en hel del klass som gör att du inte kommer vara besviken efteråt. Vi sätter alltid höga mål med en stor vikt på framförallt detalj och service så att ni kan vara säkra på att ni också blir nöjda med eran städfirma.

Städbranschen har väldgit hög konkurrens och därför gör vi allt för att hålla en toppklass i service och städning. Vi har en nöjd-kund-garanti som gör att ni aldrig kommer känna er missnöjd. Vi är även för just din säkerhet väl försäkrade ifall att olyckan någonsin skulle vara framme.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder i Södertälje

Vi kan stolt säga att vi har fått många nöjda kunder i Södertälje området som enligt dom själva är riktigt nöjda med sitt val utav städfirma i Södertälje.

Utbildad personal på vår städfirma

En av våra interna löften är att alla som arbetar för oss är fullt legitimerade och kompetenta för att ta sig an våra uppdrag. Detta är för att vi alltid skall hålla en klass som du ska både vara nöjd med och för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss som din städfirma.

Kvalitetsservice som du behöver

Våra löften inom service mot våra kunder är att vilka problem eller funderingar som du har ska du kunna komma i kontakt med oss om du så vill. Det är en del utav vad vi strävar efter i att bibehålla en service i toppklass.

SOM STÄDFIRMA I SÖDERTÄLJE ERBJUDER VI

städning av städfirma

Storstäd

Det händer att man kommer på sig själv i att inte ha städat på länge eller att man har varit på resa eller liknande. Då kan det behövas en storstädning och det löser vi såklart! När vår städfirma i Söderstälje sköter en storstädning så ser vi till att ni kommer tillbaka till ett helt fläckfritt hem.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Vår städfirma i Södertälje kan också komma hem till dig en gång i veckan så att det aldrig är något du behöver tänka på. Vi tar hand om städningen åt dig så att du får tid över till allt annat du vill hinna med. Alla förtjänar att komma hem till en fläckfri bostad, och med vår hjälp blir det verklighet.

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

Att putsa fönster är ju inte det roligaste som finns, men det behövs det också, vi kommer till eran bostad eller kontor och gör så att era fönster inte har en fläck på sig efter att vi är klara, vi erbjuder proffisionell fönsterputsning till både privat- och företagskunder.

Flyttstädning i Södertälje

Ska du flytta? Vi kan så klart underlätta för dig med en ordentlig flyttstädning!

Vid en flyttstädning är det väldigt ofta ett krav att det ska vara ordentligt städat när man lämnar. Vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. På vår städfirma i Södertälje städar vi så att det ska vara som en ny bostad eller kontor när våra kunder lämnar det.

Hemstädning med vår städfirma

Ibland så har man inte tid eller inte orken att städa efter att man har varit på jobbet hela dagen, då är det skönt att man kan anlita vår städfirma för att hinna med annat som man hellre vill göra på eftermiddagarna.

Det är just därför våran städfirma Södertälje erbjuder att vi kommer hem till dig en gång i veckan på bestämda tider eller helt enkelt när du behöver det.

Om vår städfirma i Södertälje

Vi på KC Städ AB är en städfirma i Södertälje som har funnits sedan 2010, då Katarzyna som bildade företaget bestämde sig för att starta eget. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd, fönsterputs, strykning och textiltvätt hos privatpersoner och hos företagskunder runt om i hela Stockholm, varje gång

Vår målsättning

På KC Städ AB är vårat allra främsta mål att våra kunder ska vara riktigt nöjda med våran städservice. Vi jobbar för att få långsiktiga samarbeten med våra kunder som gör att alla känner sig nöjda med vad vi kommit överens om och utfört.

Anlita vår städfirma för städ i Södertälje

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vår städfirma får ofta förfrågningar om uppdrag i Huddinge, Lidingö, Nacka, Södertälje, Solna och Trosa.

Kontakta oss

Städfirma utför städning