Städfirma Lidingö

Våran städfirma i Lidingö med omnejd utför all sorts städning du kan behöva, Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Vad säger våra kunder i Lidingö med omnejd?

Din städfirma i Lidingö

Vi på KC Städ AB är en erfaren och välmottagen städfirma i Lidingö som tar oss an alla typer utav städuppdrag som du skulle kunna tänka dig. Vi sköter din städning med en hel del klass som gör att du inte kommer vara besviken efteråt. Vi sätter alltid höga mål med en stor vikt på framförallt detalj och service så att ni kan vara säkra på att ni också blir nöjda med eran städfirma.

Inom städbranschen som har en väldigt stor konkurrens så kan vi stolt säga att vi sätter ribban högt för vad en grym service innebär. Vi har en nöjd-kund-garanti som gör att ni aldrig kommer känna er missnöjd. Vi är även för just din säkerhet väl försäkrade ifall att olyckan någonsin skulle vara framme.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder i Lidingö

Att våra kunder är nöjda med våran service är för oss lika viktigt som att lämna en välstädad bostad efter oss. Vårat mål är alltid som en städfirma att toppa era förväntningar på hur en bra städfirma i Lidingö ska vara.

Utbildad personal på vår städfirma

Att samtliga anställda hos oss är certifierade och fullt kompetenta är ett krav ifrån våran sida som städfirma i Lidingö. Detta är för att vi alltid skall hålla en klass som du ska både vara nöjd med och för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss som din städfirma.

Kvalitetsservice som du behöver

På vår städfirma i Lidingö siktar vi på att alltid hålla er informerade och vara tillgängliga när du behöver oss, det är en del av vår strävan att erbjuda utmärkt service och städning för alla våra kunder.

SOM STÄDFIRMA I LIDINGÖ ERBJUDER VI

städning av städfirma

Storstäd

Ibland så har man helt enkelt inte tid att städa eller har varit borta och rest ett tag. Då kan det behövas en riktig storstädning! En storstädning ifrån våran städfirma i Lidingö går ut på att vi helt och hållet tar varenda dammtuss i din bostad så att det blir helt fläckfritt.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Att vår städfirma i Lidingö kommer hem till dig en gång i veckan låter väl suveränt? Vi tar hand om städningen åt dig så att du får tid över till allt annat du vill hinna med. Alla förtjänar att komma hem till en fläckfri bostad, och med vår hjälp blir det verklighet.

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

Vi vet alla att det kan vara jobbigt att tvätta fönstrena på speciellt utsidan men även ibland på insidan. Därför erbjuder vi självklart även det för privat- och företagskunder.

Flyttstädning i Lidingö

Ska du flytta? Vi vet att det är mycket att tänka på inför en flytt, då tycker vi att vi kan hälpa dig med flyttstädningen så att det inte är ännu en grej ni skall behöva tänka på!

En flyttstädning är extra viktigt eftersom att när man flyttar ut och ger nycklarna till nästa person som skall ha bostaden eller kontoret så är det ofta ett krav på att det skall vara som när du fick nycklarna. Men vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. På vår städfirma i Lidingö är det för oss självklart att vi lämnar eran bostad fläckfri vid en flyttstädning så att ni inte behöver oroa er för det alls utan att ni kan tänka på allt annat ni behöver göra vid en flytt.

Hemstädning med vår städfirma

Vi tror att nästan alla tänker några gånger i veckan att man behöver städa hemma. Sen när man kommer hem så märker man att man inte hinner helt enkelt.

Därför erbjuder vår städfirma i Lidingö våra tjänster där vi kommer en gång i veckan till dig och städar så att din bostad alltid är spotless!

Just därför tar vår städfirma i Lidingö an alla städutmaningar du kan uppleva i din bostad.

Om vår städfirma i Lidingö

Vår städfirma i Lidingö KC Städ AB etablerades 2010 utav Katarzyna själv som har lett företaget sedan start och som fortfarande strävar efter att uppnå den allra högsta klassen i det hon gör i varje moment som kommer med att driva KC Städ AB.

Vår målsättning

Varenda gång vi utför ett arbete är vårat mål att alla parter ska vara riktigt nöjda med servicen och jobbet vi gjort. Vi jobbar för att få långsiktiga samarbeten med våra kunder som gör att alla känner sig nöjda med vad vi kommit överens om och utfört.

Anlita vår städfirma för städ i Lidingö

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vår städfirma får ofta förfrågningar om uppdrag i Huddinge, Lidingö, Nacka, Södertälje, Solna och Trosa.

Kontakta oss

Städfirma utför städning