Städfirma Huddinge

KC Städ AB är en reputerlig städfirma i Huddinge med omnejd som har ett stort nätverk av nöjda kunder. Vi hjälper dig med allt inom städ och vad det innebär. Välkommen!

Vad säger våra kunder i Huddinge med omnejd?

Din städfirma i Huddinge

När du behöver en städfirma i Huddinge finns det ett självklart val – KC Städ AB. För oss är struktur och organisering en självklarhet för ett väl utfört arbete som kunden kan känna sig nöjd med. I en bransch med hård konkurrens sätter vi standarden för vad som klassas som ett godkänt arbete.

Genom att leverera en detaljorienterad och noggrann städning sätter vi ribban högt. För din trygghet har vi givetvis en nöjd-kund-garanti. Det innebär att om det mot förmodan skulle behövas en andra städning, så kommer vi direkt och åtgärdar detta kostnadsfritt. Därför är vi en städfirma i Huddinge att lita på.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder i Huddinge

Vår kundnöjdhet är minst lika viktig för oss som våran kompetens. Därför sätter vi alltid kvalité och service i första hand så att du kan få det resultat du förväntar dig. Anlita vår städfirma i Huddinge redan idag.

Utbildad personal på vår städfirma

Alla medarbetare på vår städfirma i Huddinge är utbildade och auktoriserade att utföra de tjänster som vi erbjuder till dig. Detta är givetvis oerhört viktigt för att du ska kunna känna dig trygg.

Kvalitetsservice som du behöver

Precis som med alla våra övriga riktlinjer och mål, så håller vi även hög klass på våran service. Det innebär att du aldrig ska känna dig utelämnad eller uppleva svårigheter i att komma i kontakt med vår städfirma.

Tjänster utfört av vår städfirma i Huddinge

städning av städfirma

Storstäd

Ibland har man väntat för länge med att städa. Då kan det vara behövligt med en ordentlig storstädning! En storstädning innebär att man noggrant städar igenom alla rum och hörn i bostaden på ett mer detaljrikt sätt än vid en vanlig veckostädning.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Kom hem till en nystädad bostad efter jobbet! Det luktar fräsch och nystädat och det enda du behöver göra är att slänga dig på soffan! Många av våra nöjda kunder i Huddinge föredrar ett regelbundet veckostäd för att hemmet fortsättningsvis ska vara i toppskick!

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

Dina fönster är synliga både ifrån insidan och utsidan. Därför är det extra viktigt att man håller dem rena. Rena fönster ger ett vackert intryck på din bostad. Vår städfirma erbjuder professionell fönsterputsning till både privatpersoner och företag. 

Flyttstädning i Huddinge

När man ska flytta är det mycket som ska tänkas på. Har du tillräckligt med lådor? Hur får du in soffan i hissen? Oavsett vilka tankar du går i inför flytten så kan vår städfirma avlasta dig genom att hjälpa dig med din flyttstädning i Huddinge. 

Vid en flytt är städningen extra viktig och måste utföras extra noggrant. Men vi organiserar och utför regelbundet flyttstädningar åt våra kunder, både inom privat- och företagssektorn. Vår städfirma städar alla biutrymmen noggrant och svåråtkomliga ställen ska skina och glänsa när vi är klara.

Hemstädning med vår städfirma

Samhället blir mer och mer stressigt. Stressen märks av i våra liv och vi har mindre tid över till att göra de saker vi verkligen bryr oss om. Att anlita en städare som veckovis städar din bostad kan alla må bra utav. Förutom att du hela tiden kommer ha en välstädad och organiserad bostad som även gör dig lycklig, får du samtidigt mer tid över till andra saker när du anlitar vår städfirma. 

Vår städfirma i Huddinge har flera starka sidor, och vi kan stolt säga att våra kunder håller med. Här läggs det stor vikt på god service. Det betyder att vi gärna tar emot idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet och våra tjänster.

Om vår städfirma iHuddinge

KC Städ AB är en städfirma i Huddinge som har funnits sedan 2010. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd och fönsterputs hos privatpersoner och butiks- och kontorsstäd hos företag runt om i hela Stockholm.

Vår målsättning

Vår ambition är att våra kunder ska vara nöjda med sitt val av städfirma och det tjänster vi erbjuder genom vår städservice. Vi tror på ett långsiktigt samarbete och är därför noggranna med att överträffa dina förväntningar.

Anlita vår städfirma för städ i Huddinge

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vår städfirma får ofta förfrågningar om uppdrag i Huddinge, Lidingö, Nacka, Södertälje, Solna och Trosa

Kontakta oss

Städfirma utför städning