Städ Nacka

KC Städ AB utför städ i Nacka med omnejd som har ett stort nätverk av nöjda kunder. Helt enkelt, vi hjälper dig med allt inom städning och vad det innebär. Välkommen!

Vad säger våra kunder?

Vi hjälper dig med städ i Nacka

Behöver du hjälp med städ i Nacka? Då är vi på KC Städ rätt val för dig. För oss är det en självklarhet att utföra arbetet med fokus på struktur och organisering för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Alltså är det viktigt för oss, att vi sätter standarden på branschens standard.

Det innebär att vi sätter ribban högt och levererar alltid städ som är detaljorienterad och noggrann. Skulle det mot förmodan behövas en andra städning, så kommer vi direkt och städar så att du är nöjd. För hos oss kan du alltid känna dig trygg, med vår nöjd-kund-garanti.

Ring oss på 073 – 715 08 94

Nöjda kunder

Vår kundnöjdhet är minst lika viktig för oss som våran kompetens. Men det är viktigt att våra städare i Nacka alltid sätter kvalité och service i första hand så att du kan få det resultat du förväntar dig vid städ i Nacka.

Utbildad personal

Alla medarbetare på vår städfirma är utbildade och auktoriserade att utföra de städ som vi erbjuder i Nacka med omnejd. Detta är givetvis oerhört viktigt för att du ska kunna känna dig trygg.

Kvalitetsservice på vår städ

Precis som med alla våra övriga riktlinjer och mål, så håller vi även hög klass på vår service. Men du ska aldrig känna dig utelämnad eller uppleva svårigheter i att komma i kontakt med oss i Nacka.

Urval av tjänster i Nacka

städning av städfirma

Storstäd

Ibland har man väntat för länge med sitt städ. Då kan det vara behövligt med en ordentlig storstädning! En storstädning innebär att man noggrant städar igenom alla rum och hörn i bostaden på ett mer detaljrikt sätt än vid en vanlig veckostädning.

städare från städfirma dammsuger i soffan och utför städ i Nacka

Veckostädning

Kom hem till ett nystädat hem efter jobbet! Det luktar fräsch och nystädat och det enda du behöver göra är att slänga dig på soffan. Många utav våra nöjda kunder föredrar ett regelbundet veckostäd för att hemmet fortsättningsvis ska vara i toppskick!

Städfirma utför städning putsar fönster

Fönsterputs

Dina fönster är synliga både ifrån insidan och utsidan. Därför är det extra viktigt att man håller dem rena. Vi erbjuder fönsterputsning till dig som är privatperson eller företag i Nacka. Anlita oss för den städ du behöver redan idag.

Städ vid flytt från Nacka

När man ska flytta är det mycket som ska tänkas på. Har du tillräckligt med lådor? Hur får du in soffan i hissen? Oavsett vilka tankar du går i inför flytten så kan vi avlasta dig igenom att hjälpa dig med flyttstädningen i Nacka. 

Vid en flytt är städningen extra viktig och måste utföras extra noggrant. Vi organiserar och utför regelbundet städ vid flytt åt våra kunder i Nacka, både inom privat- och företagssektorn. Alla biutrymmen städas noggrant och svåråtkomliga ställen ska skina och glänsa när vi är klara.

Städ i ditt hem

Samhället blir mer och mer stressigt. Stressen märks av i våra liv och vi har mindre tid över till att göra de saker vi verkligen bryr oss om. Att anlita en städare som veckovis utför städ i din bostad kan alla må bra utav. Förutom att du hela tiden kommer ha en välstädad och organiserad bostad som även gör dig lycklig, får du samtidigt mer tid över till andra saker. 

KC Städ har flera starka sidor, och vi kan stolt säga att våra kunder håller med. Här läggs det stor vikt på god service. Det betyder att vi gärna tar emot idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet och våra tjänster.

Om oss

KC Städ AB är ett städföretag i Nacka som har funnits sedan 2010. Vi levererar kvalitativa städtjänster såsom hemstäd och fönsterputs hos privatpersoner och butiks- och kontorsstäd hos företag runt om i hela Stockholm.

Vår målsättning inom städ

Vår ambition är att våra kunder ska vara nöjda med sitt val av städfirma och det de städ vi erbjuder genom vår städservice. Vi tror på ett långsiktigt samarbete och är därför noggranna med att överträffa dina förväntningar.

Anlita oss för städ i Nacka

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet men vårt städföretag får ofta förfrågningar om uppdrag i Nacka. 

Kontakta oss

Städfirma utför städning